UA / RU
Підтримати ZN.ua

Станція метро "Арсенальна" не працює на вхід через поломку ескалатора

За словами головного інженера ескалаторної служби метро, ескалатор зупинився через відмову електрообладнання.

Станція "Арсенальна" червоної лінії Київського метрополітену у вівторок вранці була закрита на вхід через поломку ескалатора, повідомляють в пресслужбі перевізника.

Увага! Станція "Арсенальна" не працює на вхід. Несправність ескалатора. Всі робочі ескалатори піднімають пасажирів, що прибувають на станцію на вихід", - йдеться у повідомленні Київського метрополітену в Facebook у вівторок.

У свою чергу, головний інженер, перший заступник начальника СП "Ескалаторна служба" Київського метрополітену Юрій Рак в коментарі DT.UA повідомив про те, що ескалатор зупинився через відмову електрообладнання.

На станції метро "Арсенальна" Київського метрополітену з 9 жовтня 2018 року розпочався капітальний ремонт усіх ескалаторів, який триватиме до січня 2020 року. Юрій Рак повідомив про те, що зараз ремонтується останній ескалатор.

"Відмовив вузол, який ремонтувався (рік тому - ред.) або вузол, який не вимагав капітального ремонту", - сказав головний інженер.

Він додав, що протягом доби співробітники метрополітену проведуть розслідування і запустять ескалатор.

Відзначимо, що через послідовний ремонт всіх ескалаторів до 2020 року щодня в вечірні години обмежений вхід на станцію, щоб уникнути скупчення людей.