UA / RU
Підтримати ZN.ua

Солдати РФ перестають довіряти командирам і думають про відмову від участі в війні проти України — СБУ

Росіяни вигадують варіанти помсти командирам за зневажливе ставлення.

Російські військовослужбовці перестають довіряти своїм командирам. Вони припускають, що ті віддають накази солдатам у зоні бойових дій, перебуваючи в безпечних місцях. Про це свідчить нове перехоплення телефонної розмови окупантів, повідомляє Служба безпеки України в Telegram.

"Вони стоять, їх обстрілюють, а командир полку такий: «Не відступати!». А сам він десь на диванчику сидить там, випиває, напевно...", — розповідає батькові один з військових РФ, що зараз перебуває на Харківщині.

Такі слова обурили чоловіка, тому він радить синові писати "відмовну", а також пропонує свій варіант помсти командиру за таке ставлення. 

"Щойно вискочиш — можна знімати погони, в шапку, бл*дь, насрати й надіти на голову своєму комбату або комбригу. І нехай, бл*, ходить, втирається! Пішли вони нах*й, бл*, з такою війнушкою…", — гнівається батько.

Він зазначає, що "красивих, сильних, потужних командирів" показують лише в телевізорі, а насправді "вони такі". Чоловік скаржиться на російську пропаганду й щоденні фейки, переходячи до обзивань на адресу Владіміра Путіна.

У Службі безпеки України підсумували: "ЗСУ подбає, щоб в окупантів не залишилося ні командирів, ні солдатів".

Раніше в Міноборони Білорусі заявили про розгортання сил так званої "спецоперації" на кордоні з Україною.