UA / RU
Підтримати ZN.ua

Союзники Камали Гарріс розпочинають збір коштів на її президентську кампанію — Politico

Такі події свідчать про те, що позиція кандидата Байдена є нестабільною. 

Союзники віцепрезидентки США Камали Гарріс почали залучати донорів, аби зібрати фінансову підтримку для її потенційної участі у виборах на той випадок, якщо чинний президент Джо Байден вийде з перегонів. Як повідомляє Politico, цим зайнялася одна з радниць Демократичної партії, збір триває серед донорської бази жіночої політичної організації "синіх". 

"Важливо те, що зараз спостерігається масова демонстрація її підтримки, що є сигналом того, що ми всі за неї", — наголосила на умовах анонімності лідерка однієї з жіночих політичних організацій, додаючи, що вже почалася підготовка електронних листів та повідомлень, також там вже думають про те, як допомогти Гарріс швидко продемонструвати свою силу. 

Джерело видання впевнене, що, як тільки віцепрезидентка стане кандидатом, аби підтримати її, донори "вишикуються в чергу". Зробити потенційні шестизначні пожертви вже зголосилися п'ять людей. 

Politico наголошує, що такі події свідчать про те, що позиція кандидата Байдена є нестабільною. 

Читайте також: Камалла Гарріс приймає пропозицію взяти участь у віцепрезидентських дебатах

Нагадаємо, опитування Economist/YouGov свідчить про те, що переважна більшість демократів вважають, що саме віцепрезидентка США Камала Гарріс може замінити президента Джо Байдена у передвиборчих перегонах. Але разом з тим респонденти не вірять, що чинний глава Білого дому вийде з них.