UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сьогодні поліція попереджає про обмеження руху транспорту у центрі Києва

Перекриють відразу низку вулиць.

Через масові заходи сьогодні можуть перекрити центр Києва. Поліція попереджає про обмеження руху транспорту, повідомляє патрульна поліція Києва.

Через проведення масових заходів у середу, 1 грудня, вдень, ймовірно, обмежать рух транспорту у столиці на наступних вулицях:

Крім того, як повідомляє КП "Київпастранс", у центральній частині міста 1 грудня можливі зміни у роботі тролейбусів маршрутів №№ 6, 16, 18 та автобусів маршрутів №№ 24, 55, 62, 114.

Зазначається, що у разі заборони руху транспорту на окремих ділянках вулиць та автомобільних доріг, з 06:00 до закінчення заходів рух маршрутів буде організовано:

Сьогодні в столиці проведуть акції протесту проти корупції влади, а також бездіяльність уряду проти загрози з боку РФ. Мітинг розпочнеться на Майдані о 19:00. Організатори – об'єднання громадських організацій "Рух опору капітуляції", а також партія "Демократична сокира".

Читайте також: Входи до парламенту можуть заблокувати — в Раді готуються до виступу Зеленського

Нагадаємо, у середу, 1 грудні, президент Володимир Зеленський виступить із щорічним посланням до Верховної Ради та народу України.