UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Слуга Народу" піде на фронт тоді, коли це зробить "Європейська Солідарність" — Арахамія

Фракцію депутата закликали піти на передову та "подати приклад своїм виборцям".

Парламентська фракція "Слуга Народу" готова у повному складі вирушити на фронт, але після того, як це зроблять колеги з "Європейської Солідарності". Про це у коментарях на Facebook під дописом народного депутата Микити Потураєва заявив голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія.

У своєму дописі Потураєв висловив підтримку перевірці документів військовозобовʼязаних представниками ТЦК під час концертів та інших публічних подій. На його думку, подібні заходи мають бути "наскрізними і постійними". 

Читайте також: Вакарчук «прокоментував» рейд ТЦК та поліції після ювілейного концерту «Океану Ельзи»

У відповідь депутату написали, що "коаліція СН/ОПЗЖ пів року приймала закон про мобілізацію", який у підсумку "не працює". Його фракцію закликали піти на фронт та "подати приклад своїм виборцям".

"Ми готові, одразу ж після того, як ваші друзі з "ЄС" це зроблять — вони взагалі не голосували ні за мобілізацію, ні за податки, думаю, що і за бюджет не будуть. Точно в парламенті немає сенсу сидіти — в TikTok можна і з іншого місця "працювати", — відповів своєю чергою Арахамія.

Нагадаємо, 12 жовтня після концерту "Океану Ельзи" у київському Палаці спорту на виході глядачів чекали кілька десятків співробітників ТЦК та СП разом з патрульною поліцією, які перевіряли документи військовозобовʼязаних. Кількох чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовлялися їх показати, силою затримали й відвезли у ТЦК.