UA / RU
Підтримати ZN.ua

SkyUp анонсувала відкриття чотирьох літніх напрямків із Запоріжжя

Авіакомпанія вже має всі необхідні дозволи для запуску нових напрямків.

SkyUp запустить регулярні польоти із Запоріжжя за чотирма новими курортним напрямками. Нововведення почнуть діяти з літа 2020 року в рамках розширення регіональної програми з міст України, повідомляє avianews.

"З 27 травня 2020 року лоу-кост відкриє рейси Запоріжжя-Ларнака з виконанням по вівторках, 1 червня запустить рейси Запоріжжя-Ріміні по понеділках, 2 червня почне виконувати польоти із Запоріжжя в Батумі по вівторках і п'ятницях і в Бургас по вівторках", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мінімальні ціни в одну сторону до Ларнаки і Бургас починаються від 1 600 гривень, в Батумі - від 1650 гривень, в Ріміні - від 1900 гривень. У вартість найдешевших квитків включена тільки ручна поклажа вагою до 7 кг.

Авіакомпанія вже має всі необхідні дозволи для запуску нових напрямків.

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія SkyUp відкриє чотири нові рейси зі Львова в Іракліон (Греція), Батумі (Грузія), Бургас (Болгарія) і Барселону (Іспанія). Нововведення почнуть діяти у літньому сезоні-2020.

Лоу-кост авіакомпанія SkyUp Airlines запустила прямі регулярні рейси з Львова в Тель-Авів. Рейси будуть здійснюватися двічі на тиждень – по четвергах і неділях. Вартість квитка в одну сторону без багажу складе від 2,3 тисяч гривень, з багажем – від 3 тисяч гривень.

Лоу-кост компанія Norwegian Air Shuttle, яка літала в Україну в період з 2012 по 2014 рік, запустить в наступному році 16 нових маршрутів зі Скандинавії, вісім з яких будуть відкриті в міста Польщі і три - в міста Литви.

У жовтні 2019 року на лінію вийшла авіакомпанія SAS. Авіаперевізник буде здійснювати регулярні рейси з Києва в головний аеропорт Осло-Гардермуен три рази на тиждень по вівторках, четвергах і суботах. Час у дорозі становитиме 2 години 50 хвилин.