UA / RU
Підтримати ZN.ua

Скоро Новий рік: яка тварина буде символом 2023-го

Наступний рік буде роком Чорного кролика.

До Нового року залишається менше місяця. Цього разу, як ніколи раніше, ми чекаємо від нього змін на краще. Отже, все більш актуальним стає питання про те, яка тварина буде покровителем 2023 року і чого варто від неї чекати. За східним календарем наступний рік буде роком Чорного водяного кролика чи кота.

Читайте також: Не можна дозволити вкрасти наше Різдво — Кличко погодився на встановлення ялинки в Києві

Коли настане 2023 за східним календарем

Східний календар відрізняється від звичного для нас, з новим роком, який настає у ніч із 31 грудня на 1 січня. За східним календарем новий рік настане 22 січня і триватиме до 9 лютого 2024 року.

Як відомо, постійної дати настання нового року у китайському календарі немає. Він настає в другий молодик після зимового сонцестояння. Через циклічність місячних місяців, це відбувається в різні дати щороку.

Чого чекати від року Чорного водяного кролика

Наступний рік буде роком Чорного водяного кролика чи кота. Невизначеність пов'язана з тим, що в китайській мові обидві тварини позначаються одним ієрогліфом.

Кролик – четверта тварина китайського зодіакального кола, її вважають найщасливішою у східному календарі. Вважається, що в 2023 році всі конфлікти і сварки вирішуватимуться швидше, ніж звичайно.

Кролик та кіт – сімейні тварини. Тому очікується, що наступного року в кожній родині пануватиме атмосфера кохання, а дім буде повною чашею. Люди, які шукають серйозних стосунків, обов'язково їх знайдуть, а сімейні пари зможуть реалізувати всі заповітні бажання.

Головна цінність кролика – сімейне вогнище, тому в новому році необхідно намагатися працювати над стосунками. Злякати щастя у 2023 році можна гучними сварками та конфліктами.

Стихія наступного року – вода, тому конфлікти вирішуватимуться спокійно та м'яко, уникаючи гострих кутів. Не виключено, що сторони, що конфліктують, навчаться домовлятися, гарячі протиріччя припиняться.

Вважається, що наступний рік буде успішним з погляду придбання нової нерухомості та подорожей. А ось кар'єрних поступів чекати не варто, хоча кролик прихильно ставиться до старань та працьовитості.