UA / RU
Підтримати ZN.ua

Син глави Меджлісу мустафи Джемілєва з необережності застрелив людину

Трагедія сталася Бахчисараї в результаті необережного поводження із зареєстрованою зброєю, заявили в Меджлісі. Міліція поки кваліфікувала злочин з год. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство без обтяжуючих і пом'якшуючих обставин).

Молодший син народного депутата, голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Хайсер Джемілєв з необережності з вогнепальної зброї вбив людину, повідомляється на офіційному сайті Меджлісу.

За інформацією сайту, нещасний випадок стався в понеділок, 27 травня, близько 15:30 в місті Бахчисараї в результаті необережного поводження із зареєстрованою зброєю.

В цей час сам глава Меджлісу перебував у Сімферополі, про трагедію, що трапилася, йому повідомив по телефону старший син Ельдар.

Мустафа Джемілєв в свою чергу повідомив у правоохоронні органи, які виїхали на місце події.

В даний момент правоохоронцями на місці події ведуться слідчі дії зі встановлення всіх обставин трагедії.

Голова Меджлісу Мустафа Джемілєв заявив, що з боку його сім'ї та рідних надається максимальне сприяння у проведенні слідчих заходів і висловив сподівання на те, що слідство буде вестися відкрито і об'єктивно.

Сім'я Джемілєва висловила щирі співчуття рідним і близьким загиблого Февзі Едемова. "Наша родина сумує і розділяє біль втрати з сім'єю загиблого Февзі Едемова" - заявив Мустафа Джемілєв.

Як повідомив Начальник ГУ МВС України в АРК Михайло Слєпаньов, поки злочин кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство без обтяжуючих і пом'якшуючих обставин). "Але я не можу зараз нічого стверджувати, випадкове це вбивство чи умисне, поки триває огляд місця події, будуть проведені експертизи", - сказав Слєпаньов.

Він також зазначив, що на місці був затриманий підозрюваний 1981 року народження, який зізнався у вбивстві. При цьому він повідомив, що затриманий підозрюваний цю ніч він проведе в СІЗО передає сайт "Крим.Комментарии". !zn

Читайте також:

В Криму повісилася внучка Мустафи Джемілєва

Сусіди внучки Джемільова не вірять, що її смерть була самогубством

Джемілєв назвав кандидатів на посаду керівника Меджлісу