UA / RU
Підтримати ZN.ua

Силовики знищили блокпост сепаратистів на в'їзді в Слов'янськ

Спецназівці МВС і СБУ проводять розвідувально-пошукові дії. В околицях Слов'янська виявлені позиції, з яких екстремісти готувалися вести вогонь.

Українські силовики знищили блокпост сепаратистів в селі Черкаське на в'їзді в місто Слов'янськ Донецької області. Про це повідомила прес-служба СБУ.

Згідно з інформацією, під час Антитерористичної операції, в якій взяли участь спецпідрозділу Національної гвардії, Міністерства внутрішніх справ, Збройних сил і Служби безпеки, деблокували і знищили незаконний блокпост сепаратистів в селі Черкаське на в'їзді в Слов'янськ.

У відомстві повідомили, що спецназівці МВС і СБУ проводять розвідувально-пошукові дії. В околицях Слов'янська виявлені позиції, з яких екстремісти готувалися вести вогонь.

Крім того, у рамках спецоперації зроблено все, щоб не допустити переміщення бойовиків і прибуття додаткових сил і засобів сепаратистів у Слов'янськ.

Підрозділи МВС також обладнали і зміцнили блокпост для несення служби українськими військовими на шляху Ізюм-Слов'янськ.

"Для забезпечення і підтримки наземного компонента притягувалася авіація", - повідомили в СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи Нацгвардії заблокували всі в'їзди Слов'янськ Донецької області в рамках другого етапу антитерористичної операції.

Раніше перший заступник голови Служби безпеки України, керівник Антитерористичного центру при СБУ Василь Крутов повідомив, що учасники антитерористичної операції не підуть на штурм Слов'янська Донецької області, оскільки це може призвести до жертв серед місцевого населення. !zn

Читайте також:

Донецькі сепаратисти оголосили загальну мобілізацію у зв'язку з подіями в Слов'янську

Російські військові залишають Слов'янськ

Військова техніка входить у Слов'янськ