UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сили оборони відбили атаки на Донеччині та уразили 19 районів зосередження противника

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території та не полишають спроб наступати на бахмутському та авдіївському напрямках.  

Ситуація на фронті лишається напруженою, проте контролюється Збройними силами України. В південній оперативній зоні Сили оборони двічі відбили спроби противника прорвати українські позиції, тоді як на сході ситуація лишається не менш складною. За попередню добу ворог намагався атакувати поблизу дев'яти населених пунктів на Донеччині, повідомляє пресслужба Генерального штабу.

Зокрема, українські захисники успішно відбили наступ російських окупантів в районах населених пунктів Іванград, Бахмут, Бахмутське, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське та Тернова.

Читайте також: Кадиров закликав мобілізованих відбирати зброю, форму та техніку в ЗСУ

Натомість Повітряні сили ЗСУ та підрозділи ракетно - артилерійських військ уразили 19 районів зосередження озброєння та військової техніки, два опорних пункти, пункт управління, дві позиції зенітних ракетних комплексів противника, радіолокаційної станції та інші важливі військові об’єкти противника.

Нагадаємо, у вчорашньому зведенні Генштаба зазначалося, що Сили оборони України уразили 12 районів концентрації ворожого озброєння й бойової техніки, два опорних пункти й позиції ЗРК.