UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сили АТО знищили до 300 сепаратистів

Штурм позицій терористів йде за декількома напрямками. Основні бої ведуть навколо Слов'янська.

Сили антитерористичної операції на Донбасі за сьогодні ліквідували від 50 до 300 бойовиків у різних районах Донецької і Луганської областей.

Джерело у силових відомствах повідомило Ліга.net про 50 терористів. За іншими, непідтвердженими даними, число убитих бойовиків перевалило за 200 осіб. Офіційний спікер АТО Владислав Селезньов заявив, що число вбитих бойовиків перевищило 300 осіб.

"Штурм позицій терористів йде за декількома напрямками. Основні бої ведуть навколо Слов'янська. Крім того, сили АТО увійшли до Червоного Лимана та інших міст Донецької та Луганської областей. За приблизними даними - понад 50 "двохсотих" терористів. Серед наших теж є втрати, але в основному "трьохсоті". У Красному Лимані багато бойовиків здалися в полон. Більшість терористів, коли бачать, що сили наближаються, кидають зброю і тікають", - розповіло джерело, додавши, що до кінця дня число ліквідованих терористів може збільшитися.

Джерело також додало, що сили АТО зачистили кілька блокпостів з терористами. Використовується авіація і важка техніка.

Проте, не дивлячись на просування сил АТО, зазначило джерело, повноцінна операція не почалася - антитерористичні сили лише продовжують стискати кільце навколо базових позицій терористів. !zn