UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сили АТО за останню добу звільнили три населених пункти

Від російських найманців звільнені три населених пункти: Круглик і Міусинськ в Луганській області і Пантелеймонівка Донецької області.

За останню добу українські військові повністю звільнили від незаконних збройних формувань три населених пункти, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За останню добу українські військові завдяки нанесенню добре скоординованих ударів повністю звільнили від російських найманців три населених пункти: Круглик і Міусинськ в Луганській області і Пантелеймонівку в Донецькій області", - сказав він на брифінгу в Києві.

У той же час в РНБО не підтверджують інформацію про взяття українськими силовиками міста Красний Луч Луганської області.

"Про все, що повністю звільнено від терористів, ми даємо інформацію. Як тільки будуть звільнені інші міста, ми вам про це повідомимо. Ми поки не підтверджуємо цю інформацію", - сказав Лисенко.

Він також повідомив, що протягом останніх діб підрозділи Збройних сил України вступали в бойове протистояння з бойовиками в населених пунктах Степанівка, Григорівка, Червоний Яр, Перемога, Шишкове, Комишне, Новоанівка, Червона Таливка, Дмитрівка, Сабивка та аеропорту Луганська.

"Дії сил АТО супроводжувалися нанесенням точкових ударів авіації з баз і опорних пунктів терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами. Ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили близько населеного пункту Антрацит Луганської області", - сказав Лисенко.

За його словами, за останню добу на сході України загинуло 13 українських бійців.

"Під час визволення України за останню добу загинуло 13 наших хлопців", - повідомив спікер. !zn

Читайте також:

Зупинена реальна загроза військового вторгнення Росії в Україну під виглядом гуманітарної місії

Сім'ям загиблих військовослужбовців виділять по 609 тис. грн допомоги

За минулу добу в зоні АТО загинуло 15 силовиків, 79 поранено

РНБО: Російські спецслужби вирішують питання про ліквідацію низки терористів на Донбасі