UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вдягала зірок та акторів "Кварталу 95": загинула на фронті відома стилістка

Рязанцевій нещодавно виповнилось 40 років.

На фронті загинула кримчанка та стиліст Шура Рязанцева, якій лише 2 червня виповнилось 40 років. Про це повідомила сестра військовослужбовиці Валерія Рязанцева.

Жінка працювала на телебаченні стилістом, вдягала акторів "Кварталу 95" та була керівником служби стилю на телеканалі "Інтер". В інтерв'ю "Суспільному" вона розповідала про те, що свій шлях у стилістиці вона почала завдяки пораді співака Андрія Кузьменка "Скрябіна". І дуже швидко з 2006 року опинилася в п'ятірці кращих стилістів України.

Читайте також: Під час російського ракетного удару по харківському "Епіцентру" загинула колишня українська спортсменка

Жінка була активною учасницею революції Гідності - допомагала рятувати поранених на вулиці Інститутській. Після окупації Криму в 2014 році - повернулась на півострів та пробула п'ять днів у полоні.

З початку повномасштабного вторгнення Росії Рязанцева вступила до тероборони, а потім служила в десантно-штурмових військах та постійно волонтерила для потреб ЗСУ.

Нагадаємо, 7 червня у віці 36 років на фронті загинув стиліст з Тернополя Артур Сніткус. 10 червня загинув один із найкращих фотографів ЗСУ Арсен Федосенко.