UA / RU
Підтримати ZN.ua

Штаб АТО: за день бойовики три рази обстріляли позиції ВСУ

У напрямку Спартака після 06:00 працював снайпер, а після 13:50 терористи зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали позиції українських сил в Пісках.

У суботу, 7 листопада, проросійські бойовики в зоні проведення антитерористичної операції в Донбасі здійснили 3 обстріли по позиціях військовослужбовців Збройних сил України.

Як повідомляє прес-центр АТО в соцмережі Facebook, в напрямку Спартака після 06:00 працював снайпер, а після 13:50 противник зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілював позиції українських сил в Пісках.

Наголошується, що в Сватовому сапери проводять роботи всередині складу ракетно-артилерійського озброєння. В результаті за день було очищено понад 2 гектари території та ліквідовано понад 2 тисяч вибухонебезпечних предметів. Також тривають роботи з очищення території навколо ліній електропередач Вуглегірської ТЕС.

Нагадаємо, в жовтні терористи в цілому дотримувалися режиму припинення вогню в Донбасі. Це дозволило сторонам збройного конфлікту в Донбасі почати обопільний процес відведення озброєнь і техніки калібром 100 міліметрів. При цьому бойовики регулярно здійснюють провокації проти українських сил.

6 листопада в Берліні відбулася зустріч "нормандської четвірки" на рівні міністрів закордонних справ. Дипломати досягли домовленості, що відвід важкого озброєння на Донбасі повинен завершиться до грудня.