UA / RU
Підтримати ZN.ua

Штаб АТО уточнив втрати українських військових в Донбасі

За добу двоє українських військових загинули, п'ятеро отримали поранення.

В результаті бойових дій в зоні проведення антитерористичної операціїАТО) загинули двоє українських військових, п'ять бійців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються.

На луганському напрямку бойовики били з мінометів 82-мм калібру по українських позиціях неподалік Троїцького. Крім того, в районі Новозванівки бандити використовували гранатомети і великокаліберні кулемети.

На приморському напрямку біля Чермалика працювала ворожа БМП працювала по опорним пунктам ВСУ. Також, незаконні збройні формування обстріляли українські зміцнення неподалік Мар'їнки.

У свою чергу сили АТО накрили противника щільним вогнем. В ході протистояння одне з українських озброєнь вийшло з ладу і розірвалося. В результаті трагічного інциденту 2 українських військових загинули, 5 отримали поранення. За даним фактом працюють органи правопорядку.

Читайте також: З початку АТО загинули більше 3 тисяч бійців ЗСУ – Генштаб

Як повідомлялося, Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації в Донбасі (ТКГ) домовилася про так званому "хлібному перемир'я"на час збору врожаю з 24 червня по 31 серпня. Бойовики російсько-терористичних формувань скоротили вогневу активність, але щодня порушують режим тиші.