UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вакцинація проти COVID-19: У Мукачево за щеплення розігрують призи

Всього розіграють 46 призів

Влада міста Мукачево Закарпатської області виступила з ініціативою з метою заохочення вакцинації жителів від COVID-19. Вона розіграє подарунки серед вакцинованих.

Головним призом стане автомобіль Renault Duster. Крім того будуть розіграні по 15 велосипедів, електросамокатів і телевізорів.

Про це повідомила на пресслужба Мукачівської міської ради.

Читайте також: «Давайте розрізняти обов’язкову і примусову вакцинацію», — Ляшко

"Влада Мукачева буде стимулювати жителів міської територіальної громади щепитися від COVID-19. 1,2 млн гривень буде виділено на проведення акції "Вакцинуйся. Збережи життя", — йдеться в повідомленні.

Участь в акції зможуть взяти безпосередньо жителі Мукачівської міської територіальної громади, які пройшли повний курс вакцинації.

Наразі в Україні хоча б одну дозу отримали близько 17% населения, а повний курс вакцинації (дві дози) - понад 13% жителів країни. За темпами вакцинації наша країна сильно відстає від європейських показників. При цьому з недавнього часу зробити щеплення можна навіть в ТРЦ Києва. При цьому там не спостерігається черг.

Водночас на думку головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна, медичні протипоказання до вакцинації від COVID-19 має менше 1% людей.