UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сепаратисти, які захопили адмінбудівлі, вимагають від влади заборонити щеплення та біопаспорти

Вимоги сепаратистів, які захопили адміністративні будівлі на Сході України, не обмежуються проведенням референдуму про статус регіонів і введенням російської мови як другої державної.

Сепаратисти на сході України, які захопили адміністративні будівлі, окрім федералізації, вимагають скасування біометричних паспортів та вакцинації. Про це у п'ятницю на брифінгу в антитерористичному центрі при СБУ повідомив радник голови МВС Станіслав Речинський, передає "Остров".

"Працівники міліції фіксують дуже дивні вимоги серед сепаратистів. Окрім федералізації, яку вони чітко не можуть пояснити, у них чомусь є вимога про скасування біометричних паспортів та вакцинації", - повідомив він.

- "Донецька народна республіка" вирішила не визнавати женевські домовленості

Як повідомляли раніше, сепаратисти, які захопили адміністративні будівлі на Сході України, вимагають провести референдум про статус регіонів і введення російської мови як другої державної.

Слід зазначити, що сепаратисти вирішили не визнавати угоди, укладені в Женеві 17 квітня у результаті чотиристоронніх переговорів. !zn

Читайте також:

Сепаратисти згодні скласти зброю тільки після відставки влади та ліквідації Майдану

СБУ затримала лідера "народного ополчення Донбасу"

Проти "народного губернатора Донбасу" завели справу за сепаратизм

Обама, Меркель і Кемерон погрожують Росії новими санкціями, якщо вона не припинить підтримувати сепаратистів