UA / RU
Підтримати ZN.ua

СБУ запустила два нових чат-боти для ідентифікації зрадників і мародерів

Зібрані дані будуть опрацьовані правоохоронними органами, щоб притягнути колаборантів, мародерів і ворожих агентів до відповідальності.

СБУ запускає два нових чат-боти для ідентифікації зрадників і мародерів. З їхньою допомогою кожен громадянин зможе оперативно допомогти викрити злочинців, повідомляє СБУ.

На чат-бот @Traitor_Search_bot можна надсилати інформацію про:

Другий чат-бот @stop_marauder_ua_bot призначений для збору інформації про мародерів, які розкрадають чуже майно під час війни.

Надіслані дані будуть перевірені та розміщені на створеному СБУ сайті: stopmarauder.com.ua.

Також в СБУ нагадали, що продовжує ефективно функціонувати офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot.

«З перших днів вторгнення ми отримали на нього тисячі повідомлень про позиції і техніку ворога. І завдяки цьому наші військові завдали значних втрат російським окупантам», - заявили в СБУ.

Зазначається, що всі зібрані дані будуть опрацьовані правоохоронними органами, щоб притягнути колаборантів, мародерів і ворожих агентів до відповідальності.

Читайте також: В Україні створили чат-бот для пошуку зниклих дітей

В Україні триває повномасштабна війна з Росією. Багато українців виїжджають до інших міст чи за кордон, потребують медичної чи психологічної допомоги, допомоги з дітьми, контактів тих, у яких можна залишити тварину. У нашій спецтемі можна знайти корисні контакти.