UA / RU
Підтримати ZN.ua

СБУ в Дніпропетровській області заявила про свою непричетність до обшуків у Корбана

Обшуки пройшли в четвер у Дніпрі в офісах і за місцем проживання родичів і бізнес-партнерів Геннадія Корбана.

У Службі безпеки України в Дніпропетровській області заявили, що її співробітники не брали участь в обшуках 6 серпня у Геннадія Корбана та його оточення, повідомила прес-служба відомства в Facebook.

"Співробітники Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області не брали участі в слідчих діях, які сьогодні (6 серпня - Ред.) проводить ДФС у представників комерційних структур в Дніпрі, пов'язаних з публічними фігурами в тому числі», - йдеться в повідомленні.

Крім цього було зазначено, що СБУ поза політикою і діє виключно в межах завдань і повноважень, визначених чинним законодавством.

Читайте також: "Закидають з Офісу президента" — Філатов сумнівається в "життєздатності партії мерів"

У четвер, 6 серпня, правоохоронці провели серію обшуків в Дніпрі в офісах і за місцем проживання родичів і бізнес-партнерів Геннадія Корбана, голови громадської ради при Дніпровському міськраді. За словами політика, це вже далеко не перший обшук за останні два місяці.

Обшуки Корбан пов'язує зі своєю політичною діяльністю. Зокрема, за участю в місцевих виборах «партії мерів» «Пропозиція», одним з лідерів якої є міський голова Дніпра Борис Філатов.