UA / RU
Підтримати ZN.ua

СБУ проводить обшуки у справі про доведення до банкрутства Дніпровського облавтодору. Спростування ZN.UA

Справа порушена офісом Генерального прокурора з заявою голови Укравтодору.

Сьогодні, 23 червня, проводяться масові обшуки в рамках кримінального провадження щодо протиправного поглинання та доведення до банкрутства дочірнього підприємства "Дніпропетровський облавтодор", повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Відзначається, що справу порушено офісом Генерального прокурора з заявою голови Укравтодору Олександра Кубракова. Оперативне супроводження здійснюється силами центрального управління СБУ.

«Підкреслимо, що будь-які протиправні дії з поглинання підприємств системи Укравтодору і доведення їх до банкрутства неприпустимі. Сподіваємося, що це стане чітким сигналом для всіх бажаючих привласнити державне майно. Національні інтереси та критична інфраструктура будуть захищені», – йдеться у повідомленні.

"Укравтодор" дякує офіс Генпрокурора та СБУ за співпрацю і оперативність.

Читайте також: Розслідування проти ексочільника «Укравтодору»: у чому звинувачують Славоміра Новака

Раніше ZN.UA повідомляло про те, що в середу суд Варшави заарештував на три місяці екс-главу "Укравтодору" Славоміра Новака. Також повідомлялося про арешт бізнесмена Яцека П., якого помилково назвали президентом Польсько-української господарської палати, що не відповідає дійсності.

У Прес-службі Польсько-української господарської палати підтвердили, що Яцек Пєхота не є фігурантом цієї справи і зараз знаходиться у відпустці з родиною. Редакція просить вибачення у президента Польсько-української господарської палати за публікацію недостовірної інформації.

На оприлюднення неправдивої інформації відреагував в Facebook і перший віце-президент ПУГП Олег Дубіш, а згодом заяву оприлюднив і сам Яцек Пєхота.