UA / RU
Підтримати ZN.ua

СБУ оприлюднила нові докази російського вторгнення до України

Документи взяли у знищених під Гостомелем загарбників.

Служба безпеки України оприлюднила документи російських військових, ліквідованих під Гостомелем (Київська область). Документи містять особисту інформацію, схеми нападу та відходу, умовні знаки, дешифрування команд управління та іншу важливу інформацію.

«Тепер українська спецслужба та збройні сили отримали поіменні дані на російських загарбників, а також секретні паролі та шифри, які використовує країна-агресор. Це дозволить зрозуміти суть перехоплених розмов ворога», - наголошується у повідомленні.

СБУ

СБУ

СБУ

СБУ

СБУ

Серед документів також:

«Отримані документи слугуватимуть доказовою базою для суду, вони дозволять тримати на контролі кожне прізвище ворожих окупантів і всі з них, хто залишаться в живих – обов’язково будуть покарані», - додається у повідомленні.

Читайте також: У Харкові окупанти здаються в полон

Україна четвертий день відбиває повномасштабне російське вторгнення. Збройні сили України завдають противнику серйозних втрат у живій силі та техніці, докорінно ламаючи плани окупантів на бліцкриг.

За цей час ЗС Росії втратили 4 300 військових і сотні одиниць бойової техніки. Частина російських солдатів здалися в полон.

Міноборони України відкрило гарячу телефонну лінію для родичів  солдатів-окупантів «Повернися живим з України!». Тут вони зможуть дізнатися, чи їх рідні живі, взяті в полон, чи є поранення або вирішити питання про те, коли і як можна забрати тіло загиблого.