UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сайт КСУ частково відновив роботу

Офіційний сайт КСУ завантажується, але досі недоступні деякі рубрики.

Сайт Конституційного Суду України відновив свою роботу через п’ять днів технічних проблем та відсутності доступу до ресурсу. У пресслужбі КСУ повідомили, що на цей час працює він частково.

Так, 1 квітня офіційна вебсторінка сайту КСУ завантажується, проте деякі рубрики досі не доступні.

“Шановні користувачі! Звертаємо вашу увагу на те, що наразі тривають роботи, спрямовані на відновлення повноцінного функціонування офіційного вебсайту Конституційного Суду України. У зв’язку з цим деякі дані окремих рубрик можуть не відображатися”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський про звільнення Тупицького та Касмініна: "Можуть відправлятися на заслужений відпочинок"

Нагадаємо, 27 березня, президент Володимир Зеленський скасував укази Віктора Януковича про призначення суддів Конституційного Суду Олександра Тупицького і Олександра Касмініна. Відразу після оприлюднення відповідного указу Зеленського сайт КСУ перестав працювати. Одночасно з цим при переході за адресою сайту КСУ, у користувачів з'являлася помилка.

Президент скасував документ для забезпечення дотримання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина, забезпечення державної незалежності і національної безпеки.

У свою чергу судді КСУ Тупицький та Касмінін подали позов до Касаційного адміністративного суду в складі Верховного суду на скасування указу Януковича про їх призначення до КСУ у 2013 році.