UA / RU
Підтримати ZN.ua

Розгромлені офіси Ахметова і російських банків в центрі Києва: день пам'яті Героїв Небесної Сотні не пройшов без інцидентів

Активісти закидали бруківкою офіс СКМ Ріната Ахметова, а також розгромили приміщення відділень "Альфа-Банку" і "Сбербанку Росії" в центрі Києва.

© strana.ua
© Радіо Свобода
Погромників викликали повістками на допит

Активісти, які брали участь в заходах в річницю пам'яті Героїв Небесної сотні в суботу, 20 лютого, закидали бруківкою офіс СКМ бізнесмена Ріната Ахметова на вул. Десятинній в центрі Києва.

В погромах брали участь, зокрема, активісти з батальйону ОУН Миколи Коханівського. Він, зокрема, виступав під час мітингу і закликав штурмувати Адміністрацію президента.

Радіо Свобода

В результаті, в офісі СКМ розбиті вікна. Ніхто не постраждав. На місці для забезпечення правопорядку перебували кілька десятків правоохоронців.

Також, на Хрещатику, 14 розгромлено відділення "Альфа-банку" (дочка однойменного російського банку). Двері, вікна приміщення розбиті каменями.

На шляху до "Сбербанку Росії" активістів вже супроводжувало кілька сотень нацгвардійців. Столична поліція за хуліганські дії в центрі Києва відкрила кримінальні провадження.



.