UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російській співачці Лоліті Мілявській заборонили в'їжджати в Україну протягом трьох років

Мілявська відвідувала окупований Крим через закриті пункти пропуску.

Російській співачці Лоліті Мілявській заборонили в'їзд в Україну протягом трьох років. Співачці також не дозволили перетнути кордон, повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

За словами спікера ДПСУ, Мілявська була помічена серед пасажирів потягу "Москва-Київ", який зупинився у пункті пропуску "Конотоп" для проведення процедури з оформлення пасажирів.

"Сьогодні вранці у пункті пропуску "Конотоп", під час оформлення пасажирів потяга сполученням "Москва-Київ", була виявлена громадянка РФ Лоліта Мілявська, стосовної якої у прикордонників була попередня інформація про порушення нею законодавства України та відвідин окупованого Криму через закриті пункти пропуску. На підставі законодавства України та наявної додаткової інформації, громадянці РФ Мілявській Лоліті було відмовлено в перетині кордону до України та заборонено в'їзд на три роки", - написав Олег Слободян на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося раніше, Служба безпеки України заборонила секретарю Спілки журналістів Росії Ашоту Джазояну в'їзд в Україну терміном на три роки за порушення перетину кордону України під час візитів до окупованого Криму.

Раніше під заборону на в'їзд в Україну потрапив депутат Державної думи РФ від партії "Єдина Росія" Віталій Мілонов. Заборона пов'язана з його висловлюваннями та порушенням правил перетинання державного кордону України.