UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія почала перекидання авіації в Криму

Лише за кілька годин вдень у суботу було помічено більше десяти винищувачів Міг-29 і Су-27, а також кілька стратегічних бомбардувальників типу Ту-22 м.

У небі над Кримом, зокрема над Сімферополем, спостерігається перекидання російських військових літаків імовірно з аеродрому в селищі Гвардійське Сімферопольського району у бік західного узбережжя Кримського півострова.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на свого кореспондента.

зокрема, лише за кілька годин вдень у суботу було відмічено понад десятка винищувачів Міг-29 і Су-27, а також кілька стратегічних бомбардувальників типу Ту-22 м.

Місцеві спостерігачі не виключають, що перекидання авіації пов'язана з ситуацією на південному сході України, пише державне інформагентство.

Провокації в Одесі фінансувалися Арбузовим і Клименко для дестабілізації всього Півдня, - СБУ 6

Варто відзначити, що раніше керівник АТЦ при СБУ генерал-лейтенант Василь Крутов заявив, що РФ має намір посилити дії по дестабілізації ситуації в інших регіонах, а не тільки на Донбасі.

"Інформація, яка до нас надходить, говорить про те, що з боку іноземної держави планується досить серйозне посилення своїх дій на території України, які не обмежуються лише Донецькою і Луганською областями", - сказав він.

У СБУ заявляють, що готові до більш жорсткого розвитку ситуації: "Ми готові і до іншого, більш жорсткого розвитку оперативної ситуації", - заявив Василь Крутов. !zn

Читайте також:

В Кремлі погрожують владі України "неминучою відповідальністю" за проведення АТО

Вертольоти ВПС Росії почали навчання на кордоні з країнами Балтії

Росія припинила передачу Україні захопленої у Криму військової техніки