UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російський ворог у Харківській області вбив 188 людей: 122 цивільні, включаючи п'ятьох дітей — поліція

Поранено під час артобстрілів 394 особи, з яких 290 — цивільні.

Станом на 18:00 4 березня на Харківщині артилерійські обстріли вбили 188 людей. З них 122 цивільні, у тому числі п'ятеро дітей. Про це повідомляє Національна поліція України у Telegram.

"Харківська область. З початку вторгнення російських військ у Харківській області поліція затримала 19 зловмисників… затримано 12 російських військовослужбовців, 2 посібники ДРГ, одного підозрюваного в умисному вбивстві, а також 4 підозрюваних у майнових злочинах та злочинах, пов'язаних з незаконним злочином", — йдеться у повідомленні.

Нацполіція інформує: "Станом на 18:00 4 березня від поранень під час артобстрілів та бойових дій загинуло 188 людей, серед яких 122 цивільні громадяни, зокрема п'ятеро дітей".

У повідомленні уточнюється також, що з 24 лютого, при захисті Харківської області від нападу ворожих військ, загинули 35 військових ЗС України, 4 поліцейські, 6 нацгвардійців, 4 співробітники Державної прикордонної служби, 2 — Харківський національний університет повітряних сил, 1 — Служби безпеки України, а також 14 бійців територіальної оборони

"Поранено під час артобстрілів 394 особи, з яких 290 — цивільні", — йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Генштабі повідомили оперативну інформацію щодо опору російським окупантам

Раніше уповноважена глава держави з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук зазначила, що за вісім днів війни 28 дітей загинули та 64 отримали поранення від зброї російських окупантів.