UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російський ворог розстрілює мирне населення у Чернігівській області — є загиблі та поранені

Атакують переважно тих, хто наважується піти пішки між населеними пунктами.

Російські вороги почали розстрілювати мирне населення в окупованих частинах Чернігівської області. Особливо небезпечно цивільним пересуватися пішки між населеними пунктами. Про те, що є підтверджені факти розстрілу з убитими та пораненими, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Facebook.

"9 березня російські окупанти обстріляли людей поблизу Чернігова, є загиблі та поранені… Люди йшли пішим маршрутом із міста та потрапили під ворожий обстріл", — йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що є загибла дівчина з Мени. Чотири людини з Мени із легкими пораненнями зараз у лікарні, розповів міський голова Мени Геннадій Примаков.

"Ще є загиблі зі Сновська та Корюківки, загинув юнак, який з матір'ю прямував до Корюківки... Загинув 19-річний хлопець із Новгород-Сіверської громади", — повідомили міський голова Корюківки Ратан Ахмедов та мер Новгород-Сіверська Людмила Ткаченко.

Травмованих доправили до Куликівської лікарні.

Читайте також: 37 дітей загинули, 50 отримали поранення, понад мільйон залишили Україну — ЮНІСЕФ про війну України та рф

Нагадаємо, що російська ворожа авіація знову після настання ночі вдарила по житлових кварталах околиць Сум та м. Охтирка бомбами.