UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські загарбники вдарили по Запорізькій області з «Граду» – більшість снарядів упала в річку

Звуки вибухів увечері було чутно у місті Запоріжжя.

Російська армія ввечері 22 липня здійснила обстріл Запорізької області з реактивної системи залпового вогню «Град». Гучні вибухи від влучання ворожих снарядів чули мешканці міста Запоріжжя, повідомляє обласна військова адміністрація в Telegram.

За попередньою інформацією, окупанти запустили з РСЗВ приблизно 20 ракет. Однак, як написав голова ОВА Олександр Старух, більша частина упала в річку Дніпро неподалік селищ Малокатеринівка й Канівське Запорізького району.

«Мабуть окупантам стало зовсім скрутно без їжі, що вони почали глушити рибу таким чином. Карасів шкода, росіян – ні. Нічого, незабаром вони поміняються місцями з карасями», – йдеться в повідомленні.

У ОВА закликали населення зберігати спокій та переміщуватися в укриття в разі оголошення повітряної тривоги. Там також нагадали про нерозголошення інформації.

Читайте також: Дніпропетровщина вночі зазнала масштабного обстрілу, є загиблі та поранені

Раніше секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що гучні звуки долинали із Запорізького та Василівського районів.

Він також запевнив, що в самому обласному центрі «прильоти» не зафіксовані.

Нагадаємо, російські окупанти 22 липня також здійснили обстріл селища Золочів у Харківській області. Унаслідок ворожої атаки загинула 74-річна жінка, 29-річний чоловік отримав контузію та поранення ніг.