UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські загарбники обстріляли дві громади у Донецькій області — голова ОВА

Пошкоджений Авдіївський коксохімічний завод.

Російські загарбники зранку 4 травня обстріляли Авдіївську та Мар’їнську громади Донецької області, повідомляє голова ОВА Павло Кириленко.

«Росіяни продовжують гатити по цивільних об’єктах у центрі області. Сьогодні зранку під ударом Авдіївська та Мар’їнська громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під обстріл окупантів знову потрапив Авдіївський коксохімічний завод – цього разу під мінометний. Пошкоджена одна будівля, інформації про жертв наразі немає.

Також внаслідок нічного обстрілу по Авдіївці пошкоджено житловий будинок і школу.

За словами голови ОВА, Мар’їнку росіяни обстріляли вночі запалювальними снарядами – є осередки займання у приватному секторі. Майже цілодобово тривають обстріли в районі Новомихайлівки. Однак попри все, фахівцям вдалося відновити лінію електропередач на Красногорівку.

«Закликаю всіх, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури, покинути область. Не наражайте себе на небезпеку», - закликав голова ОВА.

Читайте також: Війська РФ за добу обстріляли 10 населених пунктів у Донецькій області, є загиблі та поранені — Нацполіція

На сімдесяту добу російсько-української війни, РФ несе значні бойові втрати, але продовжує наступати та намагається створити оточення угруповання українських об'єднаних сил на Донеччині, повідомила британська розвідка.