UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські війська обстрілами пошкодили залізницю до Херсона

Потяг сьогодні їхатиме за скороченим маршрутом, але пасажирів доставлять до міста автобусами.

У результаті обстрілів Херсонської області вночі було пошкоджено залізнечне полотно в регіоні. Як наслідок  поїзд №102/101 Київ — Херсон прямуватиме сьогодні лише до Миколаєва, повідомили в Укрзалізниці у понеділок вранці. .

В компанії зазначили, що через скорочення рейсу потяга пасажирів з Миколаєва до Херсона доставлять автобусними шатлами. Так само автобусами до Миколаєва буде перевезено з Херсона пасажирів, які очікують на рейс у напрямку Києва.

«Маємо додаткові автобуси від Миколаївська ОДА, тому довеземо понад 50 пасажирів поїзда 102/101 Київ-Херсон до кінцевої станції швидше.  Ці ж автобуси очікуватимуть на пасажирів поїзда 110/109 Львів-Херсон:

на вокзалі у Миколаєві, щоб доставити до Херсона;

на вокзалі у Херсоні для херсонців, що очікуватимуть на посадку на цей поїзд близько 14:00. Довеземо, відповідно, до поїзда в Миколаєві», - заявили в Укрзалізниці.

В компанії додали, що ремонт колії вже у процесі.

«Про можливі зміни в наступних рейсах Укрзалізниця повідомить додатково», - додали в Укрзалізниці.

Читайте також: Мародерство та шантаж пенсіонерів: як поводяться військові РФ на окупованій Херсонщині

За даними Херсонської облвійськадміністрації за минулу добу 12 лютого російські загарбники 42 рази обстріляли територію області. Гатили з РСЗВ, мінометів, танків, а також завдали ракетний удар.

«Херсон російська армія обстрілювала дев’ять разів. Ворожі снаряди поцілили в складські приміщення, кіноконцертний зал, територію біля будівлі ОДА та житлові будинки», - додали в ОВА.

Як наслідок російських терористичних атак минулої доби на Херсонщині через російську агресію загинули три людини, ще один житель області отримав поранення