UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські окупанти обстріляли з РСЗВ Харківську область, троє людей отримали поранення — голова ОВА

На Харківському напрямку ворог основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів.

Війська РФ обстріляли Харківську область та Харків. Унаслідок обстрілів отримали поранення троє людей у смт Шевченкове. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, за минулу добу російські окупанти із реактивних систем залпового вогню «Смерч», «Ураган» та «Град» обстріляли Київський, Салтівський та Олексівський райони Харкова.

Також вночі по області в Дергачах снаряд влучив у приватний будинок. У с. Мала Данилівка від удару окупантів загорівся гараж та авто.

«Близько 05 год ранку горіли 7 гаражів зооветеринарної академії. За попередніми даними, постраждалих немає. Зранку внаслідок обстрілів отримали поранення 3 особи у смт Шевченкове», - повідомив голова ОВА.

Він додав, що на Харківському напрямку ворог основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів та намагається проводити контратаки, але безуспішно. Також окупанти ведуть повітряну розвідку із застосуванням БПЛА.

«Тривали бойові дії в районі населених пунктів Тернова та Веселе, ворожі обстріли зафіксували поблизу Руських Тишків. Наші Збройні Сили тримають позиції та оборону», - повідомив Синєгубов.

Читайте також: Наступ армії України на Харківщині: звільнено ще один населений пункт – Генштаб

Раніше Генштаб ЗСУ повідомив, що на Харківському напрямку російські окупаційні війська збираються контратакувати, щоб повернутися на позиції, з яких їх вигнали ЗСУ.