UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські окупанти обстріляли Василівку Запорізької області, одна людина загинула — ОВА

Пошкоджено кілька житлових будинків у центрі міста та приватний сектор.

Одна людина загинула, ще п'ять отримали поранення унаслідок обстрілу російськими окупантами м. Василівки Запорізької області, повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація у телеграм-каналі.

«У результаті артилерійського обстрілу міста Василівка з позицій збройних сил російської федерації, що ймовірно, розташовані в смт. Михайлівка та с. Орлянське, було пошкоджено кілька житлових будинків у центрі міста та приватний сектор (так звана “колхозка”), знищено продуктовий магазин та пошкоджено депо на залізничній станції “Таврійськ”. Внаслідок російського обстрілу 1 людина загинула, а 5 отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією ОВА, представники ЗС РФ, планують 15 квітня відправити ЗМІ окупаційних військ на територію Василівки, щоб створити для федерального телебачення Росії пропагандистські матеріали для дискредитації ЗС України.

Читайте також: На Запорізькому напрямку українські військові збили ворожий літак

Раніше повідомлялося, що російські війська обстріляли фосфорними бомбами село Новоданилівка Запорізької області. У результаті артобстрілу фосфорними боєприпасами загорівся дах житлового будинку.