UA / RU
Підтримати ZN.ua

Розвідка оприлюднила список льотчиків РФ, які планують втечу до країн Південної Америки

Військові злочинці планують переховуватись від правосуддя

В результаті контрнаступу українських військ на Сході України в лавах російських військових переважають панічні настрої і частішають розмови про неминучу відповідальність за військові злочини. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР).

«На тлі відступу російської армії, у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України», - зазначають у розвідці.

За даними розвідки в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил Росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя.

«Так само як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки», - додають у розвідці.

Також Воєнна розвідка України оприлюднила  особисті дані льотчиків 14 армії ВПС і ППО (м. Єкатеринбург), які брали участь у бойових діях на території України і нагадала що всіх їх, як і інших воєнних злочинців чекає неминуча відповідальність.

ГУР МО України

Читайте також: ЗСУ "приземлили" винищувач РФ Су-34

Нагадаємо, Росія сьогодні завдала ракетних ударів по Україні зі стратегічних бомбардувальників.