UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни знову обстріляли Криворізький район. Під обстріл потрапили два села

В облраді розповіли, чи є постраждалі в результаті ворожих обстрілів.

Вчора пізно ввечері російські окупанти обстріляли два села Криворізького району, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. На щастя, у результаті ворожого обстрілу ніхто не постраждав.

«Вчора пізно ввечері противник обстріляв околиці села Мар‘янське, що в Криворізькому районі на межі з Херсонщиною. Людей не зачепило, ворожий снаряд впав у поле і перебив лінію електропередач. Село частково залишилось без світла, але сьогодні все мають відновити. Внаслідок обстрілу загорівся сухостій, пожежу оперативно загасили», – повідомив Лукашук.

Крім того, загарбники вдарили по Великій Костромці. В житлові будинки російські вбивці не влучили, ніхто не постраждав. 

У всіх інших районах області ситуація стабільна. Ніч у громадах минула тихо.

Читайте також: Доба на Дніпропетровщині: окупанти обстріляли Велику Костромку, а рятувальники продовжують гасити пожежу на нафтобазі

Нагадаємо, 18 червня, війська РФ здійснили черговий ракетний обстріл території Дніпропетровської області. Цього разу загарбники поцілили в нафтобазу в Новомосковському районі. Внаслідок удару здійнялася сильна пожежа, пізніше на нафтобазі вибухнув резервуар з паливом. У результаті три людини загинули, ще 11 отримали поранення.