UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни зазнають значних втрат і компенсують їх мобілізованими і злочинцями – Генштаб

Більшість із них засуджені за тяжкі злочини.

Російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а морально-психологічний стан солдатів постійно погіршується. Свої ряди російські підрозділи і далі поповнюють в’язнями. Про це сказано у ранковому зведенні Генштабу за 27 жовтня.

У повідомленні зокрема підтверджується інформація про те, що 25 жовтня ЗСУ вразили район зосередження озброєння та військової техніки, складів боєприпасів росіян біля населеного пункту Берислав Херсонської області.  Втрати уточнюють.

Читайте також: ЗСУ знищили два російські склади та відбили атаки в районах 11 населених пунктів – Генштаб

Важка ситуація для окупаційних підрозділі і в Луганській області. До лікарні містечка Голубівка протягом 24-25 жовтня доставили близько 100 поранених солдатів. Для надання їм допомоги з Луганська та Кадіївки прибуло декілька хірургічних бригад.

За даними Генштабу, в окуповані райони Запорізької області продовжують прибувати солдати, мобілізовані тиждень тому. У них відсутня мотивація та бажання брати участь у бойових діях на території України, фіксуються непоодинокі випадки дезертирства.

Читайте також: ЗСУ знищили склад боєприпасів та понад десять «кадирівців» у Луганській області — Генштаб

Свої втрати російські підрозділи поповнюють також в’язнями. Як повідомили у Генштабі, представники приватних військових кампаній здійснюють вербування увʼязнених у тюрмах російського Ульяновська. Більшість з тих, хто погоджується воювати на території Україні, засуджені за вбивства, зґвалтування та збут наркотиків.

Нагадаємо, на півдні знищено 53 окупантів та їхній гелікоптер.