UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни всю ніч гатили по Нікопольському району Дніпропетровщині. Є постраждалі

Валентин Резніченко повідомив про наслідки нічного обстрілу Дніпропетровщини.

Всю ніч російські загарбники обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. У результаті ворожих обстрілів поранення отримали двоє мирних мешканців.

«Били  з «Градів», «Ураганів» та важкої артилерії по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській. У нічний Нікополь прилетіло понад 50 російських снарядів. Поранені двоє людей – 35-річний чоловік та 42-річна жінка. Обоє у лікарні. Стан середньої тяжкості», – повідомив Резніченко.

Він додав, що за ніч у місті росіяни пошкодили обстрілами 10 багатоповерхівок та приватних будинків. Також пошкоджено кілька магазинів, гаражний кооператив, автівки та кілька офісів.

«У Марганецькій та Червоногригорівській громадах люди не постраждали. Пошкоджене промислове підприємство та оселі», – додав Резніченко.

Читайте також: Росіяни знову вдарили по енергетичній інфраструктурі в Дніпропетровській області

Напередодні також повідомлялося, що війська РФ усю ніч обстрілювали Дніпропетровщину. Тоді одна людина отримала поранення. Крім того, українські захисники з повітряного командування «Схід» після опівночі знищили над Дніпровським та Нікопольським районами чотири ворожі дрони-камікадзе.