UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вранці обстріляли Барвінкове на Харківщині, є загиблі

Окупанти продовжують обстрілювати житлові райони українських міст.

© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram

Російські окупанти вранці 3 лютого обстріляли м. Барвінкове Ізюмського району Харківської області. Як наслідок загинули двоє чоловіків, повідомив голова Харківської облвійськадміністації Олег Синєгубоа.

Удар стався близько 4:30 ранку. Російська ракета влучила у приватний житловий будинок.

«Загинули двоє братів 49 та 42 років. Їхній батько 70 років отримав поранення та був госпіталізований», - зазначив Синєгубов.

Загалом впродовж минулої доби росіяни продовжувли масовані обстріли Вовчанська, Куп'янська, Дворічної та інших населених пунктів Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

«Вогонь вівся переважно по приватній житловій забудові. Багато будинків пошкоджено та зруйновано. Сталися пожежі. У Вовчанську постраждала жінка 51 року. Отримала необхідну медичну допомогу на місці», - повідомив голова ОВА про деталі.

Читайте також: Окупанти масово обстрілюють селище в Херсонській області: четверо поранених

Раніше Олег Синєгубов заявив, що протягом останнього часу російські військові почали частіше бити по цивільній інфраструктурі у Харківській області. Водночас за його словами, збільшення військового угруповання ворога в регіоні не спостерігається. Синєгубов запевнив, що якщо РФ все ж наважиться на новий наступ, то оборонці в Харківській області до цього готові.