UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вранці бомбили Миколаїв ракетами: били по медичних закладах і житлових будинках

Наразі інформації про жертв немає, лише про поранених. 

© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України

Голова Миколаївської ОВА Віталій Ким повідомив, що сьогодні вранці російські військові завдали ракетного удару по місту. У себе на Телеграм-каналі він розповів, що зафіксовано влучання у два медичні заклади та житлові будинки. 

"Зранку, 12 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання у два медичні заклади та житлові будинки. Внаслідок обстрілів 4 людей поранено, попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється", - зазначив Кім.

Він розповів, що під вогнем учора ввечері та сьогодні вранці був Баштанський район - Широківська громада. Влучання виявлено за межами населеного пункту. На щастя, без постраждалих. 

У Березнегуватській громаді й далі обстрілюють села на лінії розмежування. Інформація уточнюється. 

Кім також розповів, що вчора, 11 липня, о 16:30 внаслідок обстрілів смт Первомайське зазнало пошкоджень приватне сільське господарство, сільгосптехніка, житловий будинок. Постраждалих немає.

Згодом Кім повідомив, що кількість поранених зросла до 12 осіб. 

Читайте також: Місто за 30 кілометрів від фронту: Кім оцінив ймовірність наступу росіян на Миколаїв

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що щодня по місту та області скидають від 6 до 12 ракет. За його словами, там вже пошкоджено 900 будинків.

Правду про війну читайте в інтерв'ю Інни Ведернікової з військовим аналітиком Агілом Рустамзаде для ZN.UA.