UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни розповідають українським школярам в окупації про "СВО" – ЦНС

Пропаганду про вторгнення включили у шкільну програму.

В школах на тимчасово окупованих територіях росіяни промивають мізки українським дітям щодо свого вторгнення – брехня про "СВО" тепер включена у шкільну програму. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Якщо спочатку це відбувалось в межах "розмов про важливе" – спеціальному уроці пропаганди, який проводиться раз в тиждень й обов’язковий для відвідування, то зараз ворог включив розділ про "СВО" у програму з історії», – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомили також у ЦНС, окупанти з наступного року планують ввести обов’язковий військовий вишкіл для учнів старших класів, аби підготувати їх до призову до лав своєї армії. Паралельно з цим окупанти при школах створюють осередки мілітаристичних угруповань "юнармії".

У спротиві також зазначають, що політика промивання мізків дітям на тимчасово окупованих територіях є ознакою геноциду, адже вона спрямована на зміну самоідентифікації цілого покоління.

Читайте також: Росіяни створили новий «молодіжний рух», щоб зомбувати дітей на окупованих територіях — ЦНС 

Нагадаємо, ЦНС повідомляв, що загарбники на окупованих територіях планують відкрити "дозвільні центри" для "ідеологічної обробки" українських дітей