UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни обстріляли сім громад Сумської області: загинула мирна жителька

Усього за день було зафіксовано 125 "прильотів".

Російські війська продовжують обстрілювати прикордонні райони Сумської області. Протягом вівторка, 7 лютого, ворог бив по сімох громадах, внаслідок чого загинула одна з жительок села Павлівка. Про це повідомила Сумська ОВА у Telegram.

"Сьогодні на жаль, ми втратили мирну жительку Сумщини. У результаті артобстрілу з 15.07 до 15.40 по с. Павлівка Білопільської громади (20 прильотів) і попадання снаряду в приватний житловий будинок загинула місцева літня жінка 1946 року народження", – йдеться в повідомленні.

Крім Білопільської, за день загарбники також провели обстріли Краснопільської, Юнаківської, Середино-Будської, Зноб-Новгородської, Шалигинської та Глухівської громад.

Читайте також: Окупанти понад 30 разів обстріляли Херсонську область: є поранені

Загалом місцева влада зафіксувала 125 влучань ворожих боєприпасів, випущених росіянами з різного озброєння. Також окупанти скинули на територію Сумської області три вибухових пристрої за допомогою безпілотників та один раз відкрили вогонь з крупнокаліберного кулемета.

Нагадаємо, пізно ввечері 7 лютого війська РФ ударили по центральній частині Харкова. Мер підтвердив атаку на промисловий об‘єкт у одному з районів міста.