UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни накрили вогнем дві громади Дніпропетровщини. Пошкоджено газопроводи та лінію електропередач

Резніченко розповів, як минула ніч в Дніпропетровській області.

Вночі ворог вкотре обстріляв Нікопольський район Дніпропетровської області, повідомив очільник ОВА Валентин Резніченко. Під вогнем окупантів опинилися дві громади.

«Тричі обстріляли з важкої артилерії дві громади – Мирівську та Покровську. Випустили на мирні села щонайменше 20 снарядів. Люди вціліли», – повідомив Резніченко. 

Він розповів, що внаслідок обстрілу пошкоджено близько десятка приватних будинків та господарських споруд. Крім того, росіяни своїми снарядами пошкодили газопроводи та лінію електропередач.

В інших районах, на щастя, було спокійно.

Читайте також: Війська РФ обстріляли Дніпропетровщину з важкої артилерії — голова ОВА

Напередодні дня святого Миколая, російські окупанти вирішили «привітати» українців «Шахедами». В ніч з 18 на 19 грудня ворог атакував кілька областей іранськими дронами-камікадзе. Крім Києва та Київської області, від ворожого вогню сильно постраждав Нікопольський район Дніпропетровщини. 

Із 30 знищених безпілотників силами української ППО, два «Shahed» ліквідували у небі над Дніпропетровською областю. Проте російські окупанти не обмежилися тільки цим. Червоногригорівська, Мирівська та Марганецька громади потерпали від важкої артилерії та РСЗВ «Град».