UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували ЗСУ у напрямку 14 населених пунктів в чотирьох областях – Генштаб

Активні наступальні дії тривають на бахмутському, авдіївському та новопавлівському напрямках.

Російська окупаційна армія намагається утримати зайняті рубежі по всій лінії фронту, а на низці напрямків продовжує активні наступальні дії. За добу ЗСУ відбили атаки у напрямку 14 населених пунктів. Про це сказано в ранковому зведенні Генштабу за 6 листопада.

Активні наступальні дії росіяни ведуть на бахмутському, авдіївському та новопавлівському напрямках. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки ворога в районах населених пунктів Зибине Харківської області; Білогорівка на Луганщині; Андріївка, Бахмутське, Берестове, Майорськ, Макіївка, Мар’їнка, Озарянівка, Опитне, Павлівка, Яковлівка і Ямполівка на Донеччині та Щербаки Запорізької області.

Читайте також: ЗСУ завдали ударів по скупченню росіян та ворожій ППО на Херсонщині: знищено 57 окупантів — ОК «Південь»

«Протягом минулої доби російські окупанти завдали 4 ракетних та 19 авіаційних ударів, здійснили понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів противника зазнали райони понад 35 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей», – сказано у повідомленні Генштабу.

По усій лінії фронту росіяни обстрілюють населені пункти та позиції ЗСУ з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Читайте також: ЗСУ завдали удару по району зосередження військ РФ у Херсонській області: карта

Нагадаємо, перед тим Генштаб повідомляв, що російські війська обстріляли населені пункти Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також завдав чотири ракетні та п'ять авіаційних ударів.