UA / RU
Підтримати ZN.ua

Данілов: Росія активізувала в Україні мережу шпигунів

Мета Кремля зараз - скористатися так званим "конфліктом" між Зеленським та Залужним. 

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росіяни активізували мережу шпигунів в Україні, зокрема й у Службі безпеки, аби дестабілізувати ситуацію та підірвати єдність нашої держави. Під час інтерв'ю The Times він наголосив, що мета РФ - вбити клин між політичним та військовим керівництвом України та розпалити антиурядові настрої серед громадян. 

"Росіяни розуміють, що не можуть виграти війну військовим шляхом, тому спроби внутрішньої дестабілізації стали пріоритетом", – сказав він.

Данілов наголосив, що країна-агресор зараз намагається скористатися "так званою напругою" між президентом Володимиром Зеленський та головкомом ЗСУ Валерієм Залужним. Росіяни поширюють дезінформацію та пропаганду.

Читайте також: Данілов: Росіяни хочуть спровокувати в Україні ситуацію, яка була під час революції 1917-1921 років

Нагадаємо, учора заступниця голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла виступила з заявою, яка наробила галасу. Вона сказала, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не зміг надати план задуму ведення війни на 2024 рік, через що й закликала його піти у відставку. Варто наголосити, що перу Безуглої належить достатньо яскравих заяв, однак, попри її нульову політичну вагу, вона нічого не пише випадково.