UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія може ще раз спробувати занурити українців у темряву до Нового року – Зеленський

Президент переконаний, що з кожною масованою ракетною атакою РФ глибше заганяє себе у глухий кут.

Президент Володимир Зеленський не виключає, що після здійснення чергового масованого ракетного обстрілу території України в четвер, 29 грудня, російські війська можуть повторити спробу позбавити наше населення електроенергії на новорічні свята. Це припущення глава країни висловив у вечірньому зверненні.

"Залишилося два дні цього року. Можливо, ворог іще раз спробує зробити так, щоб Новий рік ми зустрічали в темряві. Можливо, окупанти планують черговими ударами по наших містах змусити нас страждати", – зазначив Зеленський.

Водночас він наголосив, що якими б не були плани агресора, українці знають про себе одне: вони обов'язково вистоять і безсумнівно виженуть росіян зі своєї землі. Президент переконаний, що після цього представники РФ понесуть максимальне покарання за свою страшну війну проти України.

Читайте також: Росіянам не вдалося досягти своїх цілей і погасити нашу енергосистему – "Укренерго"

Зеленський вважає, що з кожним масованим ракетним ударом по нашій державі Росія все глибше заганяє себе у глухий кут.

"Ракет у них стає дедалі менше. Натомість статус найбільшого терориста у світі ще довго матиме наслідки для Росії та її громадян. І кожна ракета тільки закріплює, що все це має завершитися трибуналом. Саме так і буде", – підсумував глава України.

Раніше речник Командування Повітряних сил України Юрій Ігнат припустив, що наступний ракетний удар РФ може бути більш масованим, ніж 29 грудня.