UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рятувальники ліквідували пожежу на Дарницькому сміттєзвалищі в Києві

Найбільша площа займання сягала 2 тис. кв. м.

Пожежу на сміттєзвалищі в Дарницькому районі Києва ліквідували, повідомили у столичному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вогонь гасили протягом двох діб.

“О 16:12 22 вересня пожежу вогнеборцям вдалося ліквідувати. Дана пожежа  супроводжувалася тлінням окремих осередків сміття, а також загорянням торфу. Протягом двох діб рятувальники здійснювали проливання усіх осередків тління, найбільша загальна площа займання сягала 21 вересня орієнтовно 2000 кв. м”, - йдеться у повідомленні. 

Крім того, за допомогою колісних екскаваторів та вантажних самоскидів, комунальні служби Києва підвозили землю для засипання осередків займання. Головне управління ДСНС України в Києві залучило сім одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 26 осіб особового складу підрозділів.

Читайте також: Рятувальники ліквідували масштабну пожежу на Харківщині

Нагадаємо, рятувальники повідомлення про пожежу отримали 20 вересня. У результаті вогонь також частково перекинувся на торфовища. Станом на 21 вересня, відкритого вогню вже не було. Також через пожежу лівий берег Києва був дуже задимлений.