UA / RU
Підтримати ZN.ua

Різдво близько: ДСНС переходить на посилений режим роботи

Напоготові також авіація.

Напередодні Нового року та Різдва рятувальники перейшли на посилений режим роботи. У кожному регіоні буде уточнено місце, де проведуть масові заходи, а також посилено моніторинг пожежної безпеки там, де існує найбільна можливість загорання, а також в держустановах. Про це повідомляє пресслужба МВС. 

"З 9-ї години ранку 25 грудня до 9-ї ранку 28 грудня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення різдвяних святкувань та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій", - повідомляє пресслужба. 

Готова до реагування на надзвичайну ситуацію, якщо така виникне, й авіація ДСНС, а саме літаки АН-26.

Читайте також: У 2021 році має бути легше — так пообіцяв президент

Нагадаємо, у новорічну ніч 2021 року в Україні очікується типова для останніх років погода без морозів, але з можливими невеликими опадами.

Як розповів начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик, згідно з попереднім прогнозом в найближчі дні температурний режим в Україні істотно не зміниться: нічна температура 0 - мінус 5, вдень близько нуля, лише на сході вночі 6-12 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу.