UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ в Донецькій області щодня втрачає близько 100 своїх військових — Череватий

Але ЗСУ не дозволяють ворогові просунутися вперед. 

Речник ОК "Схід" Сергій Череватий повідомив, що на авдіївському та бахмутському напрямках в Донецькій області росіяни втрачають найбільшу кількість людей - щодня близько сотні. Під час телемарафону він зауважив, що це відповідно позначається і на моральному стані противника. 

"Бахмутський і авдіївський напрямки зазнають найбільших атак. Ворог накидає артилерійськими системами всіх видів, мінометами та танками. Проте, зазнає значних втрат і, як правило, ми не даємо йому просунутися вперед, - сказав офіцер. - За нашими перехопленнями, ми знаємо, що на авдіївському напрямку вони планували, що прибудуть офіцери-вихователі з Тихоокеанського флоту для того, щоб заспокоїти, (покращити) стан моральний, і допомогти". 

Читайте також: В ОК "Схід" назвали три місця, де армія РФ зазнає "безпрецедентних" для ХХІ століття втрат

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що сьогодні найважчі бої точаться на двох напрямках — на бахмутському та авдіївському. Проте є місце, де ситуація найскладніша — це район Вугледара

Російські окупанти хочуть також окупувати Бахмут та Соледар. У ЗСУ пояснили, що після провалу російського "бліцкригу" вони будуть намагатися повністю захопити так звані "Л/ДНР", аби показати своєму народові хоча б "геополітику на мінімалках".