UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ посилює контроль над бойовиками в Луганській області – ОВА

Бойовики побоюються втратити пільги у разі відмови від контракту за законодавством РФ.

Задля посилення контролю над бойовиками на тимчасово захопленихтериторії Луганської області  окупаційна адмінстрація припиняє видачу документів щодо участі у бойових діях. Бойовики побоюються втратити пільги у разі відмови від контракту за законодавством РФ, інформує Луганська ОВА в Telegram.

"Командуванню 1-го та 2-го армійських корпусів Південного військового округу збройних сил РФ надано розпорядження про централізоване переведення грошових розрахунків з особовим складом до фінансових установ та на банківські картки Російської Федерації. Військовослужбовцям цих підрозділів запропоновано продовжити службу на контрактній основі за російським законодавством. Разом з тим, ці особи висловлюють побоювання щодо ануляції документів та пільг, призначених фейковими республіками (незаконними збройними формуваннями- ред.), в разі відмови від нового контракту", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Луганщині за добу ЗСУ просунулися на деяких напрямках на відстань до двох кілометрів — Генштаб

Генеральний штабз’ясував результати високоточного удару ЗСУ по місцю концентрації російських військових у районі міста Гірське Луганської області. Ворог втратив там 27 своїх солдатів загиблими й 18 – пораненими.