UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ситуація в районі ООС: більше 100 людей щодня звертаються до військових лікарів СВ

ООС дали зведення та інформацію про ситуацію на лінії розмежування станом на ранок 29 липня.

Ситуація в районі ООС на 7:00 ранку залишається повністю контрольованою, обстрілів не зафіксовано, передає прес-центр штабу на сторінці Facebook.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил на 7:00 ранку залишається повністю контрольованою, за поточну добу обстрілу в районі операції об'єднаних сил не зафіксовано", — повідомляють в штабі.

За останню добу є інформація по одному пострілу з підствольного гранатомета збройних формувань Російської Федерації поблизу населеного пункту Шуми.

"Постріл був неприцельным і ніс провокаційний характер, тому наші воїни вогонь відповідь не відкривали" — повідомляють в штабі.

Втрат серед українських військових, в результаті ворожого пострілу, немає.

Однак понад 100 осіб із населених пунктів Донбасу щодня звертаються до військових лікарів СВ для отримання допомоги від медперсоналу. 

Крім допомоги мирним жителям українські захисники виконують головне завдання за призначенням і продовжують надійно тримати лінію оборони.

Читайте також: У зоні ООС за добу розмінували 6 га території

Раніше українські рятувальники обстежили понад 6 га території і знешкодили 56 вибухонебезпечних предметів в зоні проведення операції Об'єднаних сил у вівторок, 28 липня.

«Всі знайдені і вилучені вибухові пристрої будуть знищені на спеціальних полігонах і вже ніколи не заберуть ні одного життя мирних жителів».