UA / RU
Підтримати ZN.ua

Прощання з Фаріон відбудеться в неділю у Львові

Поховають громадську діячку на Личаківському цвинтарі.

Парастас за громадською діячкою та мовознавицею Іриною Фаріон, яка напередодні померла після замаху, відбудеться в неділю, 21 липня Львові в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Про це повідомила донька вбитої Софія Семчишин.

За її словами, він розпочнеться о 19:00, а попрощатися з Фаріон можна буде в храмі до 22:00.

Читайте також: Відсутність світла в момент вбивства Фаріон ускладнює розслідування — депутат

Похорон розпочнеться о 14:00 в понеділок, 22 липня, в Гарнізонному храмі. Поховають мовознавицю на Личаківському цвинтарі на полі № 22, неподалік могили композитора Володимира Івасюка.

“Сумуємо невимовно. Ти для нас – наше життя… Ми будемо робити все, щоб втілити Твою ідею у життя і щоб Ти побачила Україну Твої мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця. Любимо”, – зазначила донька громадської діячки.

Нагадаємо, ввечері 19 липня у Львові вбили мовознавицю та громадську діячку Ірину Фаріон. Невідомий вистрілив у скроню колишньої народної обраниці, її у важкому стані забрали у лікарню, але через кілька годин вона померла. Втім, нападника досі не затримали. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство не виключає, що вбивство може мати замовний характер.